Пациентите за нас

Тинка Пацова-Папукчиева, Мениджър в Актавис
"Случайно разбрах за кабинета на д-р Христова, който бе в квартала, в който живея.
За мен здравето е най-важно и трябва човек непрекъснато да полага грижи за себе си – в случая личната ми мотивация бе на много високо ниво. Решението да започна именно при нея бе взето бързо. Последващото лечение и пълната промяна се осъществиха за около две години. Сега съм с най-красивата усмивка, разкриваща здрави зъби и високо самочувствие. Черешката на тортата бе поставена този месец – Д-р Христова ми предложи филъри за долната трета на лицето. В комбинация с перфектния фронт и изглаждането на назолабиалните бръчки, резултатът е повече от впечатляващ. Видимо подмладяване и младежко излъчване.
Освен това д-р Христова спечели доверието и на моето семейство. От началото на тази година тя е нашият СЕМЕЕН ЗЪБОЛЕКАР"

Галина Толкингтън, Фитнес експерт, www.eatloveandtrain.blogspot.com
"Вече близо 10 години съм здрав, щастлив  и доволен пациент на д-р Христова.  Спокойна съм, че винаги мога да разчитам на безупречни прегледи и препоръки, техническо изпълнение на световно ниво и осезаема лична пациентска грижа.  За мен е много важно стоматолога, грижещ се за здравето ми да се развива в крак с новите тенденции, да подхожда с разбиране към нуждите ми и да се развива заедно с тях. Срещите с нея са винаги резултатни и позитивни.  Усмивката е основен компонент в моята работа и съм поверила грижата на нея изцяло на Д-р Христова. "

Галина Паева, държавен служител

"Държа изключително много на доброто състояние на зъбите си. От 10 години ги поддържам в Дентисимо дентал дизайн. Зная, че тук получавам висок стандарт на лечение. Особено интересни са консултациите с д-р Христова, защото всеки път научавам нови, любопитни и важни неща."

Д.Е-С Анета Тупавичарова, Регистриран одитор,  www.lucapacioli.net 
"Откакто посещавам Дентисимо дентал дизайн коренно промених възгледите си за стоматологията. Разбрах колко важно е качественото лечение – с дългосрочен ефект и отлична естетика. Всеки път, когато дойда тук, си тръгвам с приятното чувство, че правя нещо много смислено за себе си."

Даниела Константинова, Криейтив директор, Interpartners AD
"Пълна промяна – това е, което ми се случи благодарения на Дентисимо дентал дизайн. Ново самочувствие, ново отношение на хората. Не вярвах, че може да стане, но ето че е факт."

 Маргарита Кондова , СЕО OOD FUGO,  www.fugo-bg.com
"За времето, което съм прекарала в кабинета на д-р Христова се убедих, че тя е стоматолог от най-висок клас. По време на лечението все повече се убеждавах, че такива специалисти са рядкост. Изключително високо ниво на изпълнение, прецизност, внимание към детайла, перфектна хигиена, коректност, лоялност и човечност са качествата на д-р Христова и нейните асистенти.

 Сега д-р Христова се грижи за цялото ми семейство.

 Благодаря Ви, че мога да се усмихвам."