Невидими шини

Невидими шини

Нещо лично, нещо прозрачно: Невидими  прозрачни шини Ортокапс

Ортокапс е най-новата ортодонтска система за изправяне на зъбите. При нея се поставят прозрачни шини, които сa практически незабележими. Те са изработени на базата на високи технологии и строго индивидуално за пациента. Могат да се свалят и поставят отново, което значително улеснява поддържането на отлична устна хигиена. Тя може да бъде затруднена при корекция на зъбите с фиксираните метални брекети.Невидимите шините  Ортокапс се подменят на всеки три седмици в зависимост от резултатите от лечението, докато след няколко месеца или година постигнете желаната от вас естетика на усмивката. Цената на Ортокапс средно варира между 1500 Евро и 4000 Евро в зависимост от спецификата на конкретния случай.

Сравнете

  Невидими шини Ортокапс Метални брекети
Как действат това са набор от прозрачни пластмасови шини за изправяне на зъбите Металните дъги и брекети изправят зъбите в желаната позиция
Може да се свалят и поставят отново                                             Да
Не. Остават фиксирани за целия период на лечението
Безметални                                             Да
Не. Металните елементи могат да причинят дискомфорт в устата
Почти невидими                                             Да
Не. Определено се виждат и не винаги гледката е естетична
Лесно поддържане на устна хигиена                                             Да
Не. При тази система се налагат специфични грижи за хигиена и почистване от зъболекар всеки месец

 

Ако изберете  Ортокапс или друг бранд невидими шини/алайнери

 

Стъпка 1

Обстойна консултация с вашия ортодонт относно възможностите за ортодонтско лечение и за резултатите, които очаквате от него. Ако вашият ортодонт прецени, че невидимите, прозрачни шини Ортокапс е оптималното лечение на вашия случай, ще ви предложи план за действие, ще заснеме вашите зъби и ще ви вземе отпечатък. Снимките  и отпечатъкът ще бъдат използвани за дигитализация.

 

 

Стъпка 2

Отпечатъците са важни, за да може вашият ортодонт да работи с компютъризирано 3-D изображение на вашите зъби. То спомага за прецизното планиране на правилното подреждане на зъбите през целия процес на лечение. Така вие ще проследите виртуално как ще се промени вашата усмивка с помощта на невидимите, прозрачни шини Ортокапс.

 

 Стъпка 3

Индивидуалните шини се изработват на базата на прецизния план на вашия  ортодонт. Това става възможно благодарение на високи технологии, като шините се заменят в процеса на лечение с цел по-прецизна корекция.

Стъпка 4

 За постигане на желаните резултати трябва да носите вашите невидими шини Ортокапс през цялото време, освен когато се храните и приемате течности, но не по- малко от 20-22 часа.Успех!

 

 

 

 

 

 

Цени за ортодонтско лечение с невидими шини Ортокапс( Оrthocaps, Germany)

(не се включва взимането на отпечатъци и транспортните такси):

Изправяне на зъби в двете челюсти                 7000 - 8000 лв.
Изправяне на шестте предни зъба в двете челюсти   4000 - 4500 лв.
изправяне на шестте предни зъба в една челюст   2500 - 3000 лв.

 

НОВО: по-ниски цени!

Невидимите, прозрачни шини Ортокапс за изправяне на зъбите стават все по-желана алтернатива на  неудобните понякога и неестетични брекети. Тяхната цена е по-висока, тъй като на всеки етап от лечението се изработват индивидуални шини за пациента.

Добрата новина е, че вече разполагаме с по-икономичен вариант на така желаните невидими шини, алайнери, които се изработват в Италия. Възползвайте се от този шанс!

Цените в зависимост от продължителността на курса за изправяне на зъбите са следните:

За 6 шини на челюст за леки случаи или курс от 12 седмици
              3300 лв.
до 14 шини общо за двете челюсти
    4350 лв.
До 20 шини  общо за двете челюсти
    4600 лв.
До 25  шини  общо за двете челюсти
    5850 лв.


Очакваме Ви!DISCLAIMER:  Използването на текста, части от него или снимков материал без съгласието на д-р Павлина Христова, ще се счита за нарушение на Закона за авторското право .