Невидими шини

Невидими шини

Нещо лично, нещо прозрачно: Инвизалайн и Ортокапс

Инвизалайн/Ортокапс е най-новата ортодонтска система за изправяне на зъбите. При нея се поставят прозрачни шини, които сa практически незабележими. Те са изработени на базата на високи технологии и строго индивидуално за пациента. Могат да се свалят и поставят отново, което значително улеснява поддържането на отлична устна хигиена. Тя може да бъде затруднена при корекция на зъбите с фиксираните метални брекети. Шините (Инвизалайн и Ортокапс) се подменят на всеки три седмици в зависимост от резултатите от лечението, докато след няколко месеца или година постигнете желаната от вас естетика на усмивката. Цената на Ортокапс средно варира между 1500 Евро и 5000 Евро в зависимост от спецификата на конкретния случай.

Сравнете

  Инвизалайн и Ортокапс Метални брекети
Как действат това са набор от прозрачни пластмасови шини за изправяне на зъбите Металните дъги и брекети изправят зъбите в желаната позиция
Може да се свалят и поставят отново                                             Да
Не. Остават фиксирани за целия период на лечението
Безметални                                             Да
Не. Металните елементи могат да причинят дискомфорт в устата
Почти невидими                                             Да
Не. Определено се виждат и не винаги гледката е естетична
Лесно поддържане на устна хигиена                                             Да
Не. При тази система се налагат специфични грижи за хигиена и почистване от зъболекар всеки месец

 

Ако изберете Инвизалайн и Ортокапс

 

Стъпка 1

 Наложително е да си направите обстойна консултация с вашия зъболекар или ортодонт относно възможностите за ортодонтско лечение и за резултатите, които очаквате от него. Ако вашият ортодонт прецени, че Инвизалайн - Ортокапс е оптималното лечение на вашия случай, ще ви предложи план за действие, ще заснеме вашите зъби и ще ви вземе отпечатък. Снимките и отпечатъкът ще бъдат използвани за дигитализация.

 

 

Стъпка 2

Отпечатъците са важни, за да може вашият зъболекар да работи с компютъризирано 3-D изображение на вашите зъби. То спомага за прецизното планиране на правилното подреждане на зъбите през целия процес на лечение. Така вие ще проследите виртуално как ще се промени вашата усмивка с помощта на невидимите шини Инвизалайн-Ортокапс.

 

 Стъпка 3

Индивидуалните шини се изработват на базата на прецизния план на вашия зъболекар или ортодонт. Това става възможно благодарение на високи технологии, като шините се заменят в процеса на лечение с цел по-прецизна корекция.

Стъпка 4

 За постигане на желаните резултати трябва да носите вашите невидими шини през цялото време, освен когато се храните и приемате течности. Ще трябва и да посещавате редовно вашия ортодонт за подмяна на шините, както и за да сте в течение на красивите промени, които настъпват във вашата усмивка. Успех!

 

 

 

 

Цени за ортодонтско лечение с невидими шини

(не се включва взимането на отпечатъци и транспортните такси):

Изправяне на зъби в двете челюсти                 7000 - 8000 лв.
Изправяне на шестте предни зъба в двете челюсти   4000 - 4500 лв.
изправяне на шестте предни зъба в една челюст   2500 - 3000 лв.

 

НОВО: по-ниски цени!

Невидимите шини за изправяне на зъбите стават все по-желана алтернатива на понякога неудобните и неестетични брекети. Тяхната цена е по-висока, тъй като на всеки етап от лечението се изработват индивидуални шини за пациента.

Добрата новина е, че вече разполагаме с по-икономичен вариант на така желаните невидими шини, които се изработват в Италия. Възползвайте се от този шанс!

Цените в зависимост от продължителността на курса за изправяне на зъбите са следните:

За 6 шини на челюст за леки случаи или курс от 12 седмици
              3100 лв.
До 14 шини на челюст или курс от 28 седмици
    4000 лв.
До 20 шини на челюст или курс от 40 седмици
    4600 лв.
До 25 шини на челюст или курс от 50 седмици
    5700 лв.


Очакваме Ви!DISCLAIMER:  Използването на текста, части от него или снимков материал без съгласието на д-р Павлина Христова, ще се счита за нарушение на Закона за авторското право .