Тясна усмивка? Ортодонтията има решение за това

Тясната усмивка е често срещана, особено при хора, които като деца или тинейджъри не са носили ортодонтски апарати или брекети. Обикновено тя се характеризира с тъмни коридори, които се виждат от двете страни на предните зъби при усмивка, а нерядко и с криви предни зъби. Можем ли изобщо да променим това?Мнозина все още се заблуждават, че с отминалите тийнейджърски години губим шанса за ортодонтска корекция на усмивката. Истината обаче е, че повече от 30% от пациентите в днешно време са над 18-годишна възраст. Затова независимо на колко години сте, може да се сбогувате с тясната си усмивка. Как става това?


Най-разпространените и предпочитани методи за разширение на тясната усмивка, както и за изправяне на зъбите, са поставянето на брекети или невидими шини. Те могат да променят неестетичната тясна усмивка с красива широка усмивка в рамките на 12 до 24 месеца.


Много известни личности също прибягват до ортодонтията, за да се сдобият с усмивките, които желаят. Примeр за такава промяна е Майли Сайръс:© 2018 Dentissimo Dental Design. Всички права запазени. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon